Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kommer att upptäcka det




Den dagen

när Du sa

vissa ord till mig

började jag

att dö

på något sätt


Den ena halvan

av mig

dog

för alltid


Du

som

jag älskade mest

kom aldrig

på begravningen


trots att


det var Du

som

orsakade den



Den andra halvan

lever

fortfarande


den skrattar och pratar

som vanligt

med

andra människor


men


ingen kommer att upptäcka

att

det funnits

en bättre halva av mig


som


dött för alltid

på grund av

dina kalla

och

snåla ord


ingen kommer att upptäcka

det


Hur vågade Du


efter allt


att döda mig

på ett sånt

omänskligt sätt






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 461 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-24 15:51



Bookmark and Share


  Maria T
Inget kan döda som kalla och snåla ord
2008-05-25

  Lena K Nilsson VIP
Starkt...och väl beskrivet!
2008-05-25

  karenina VIP
den här var riktigt bra!
2008-05-25

  inutimonster
känner igen mig mycket i det här! så sorgligt
2008-05-24

  Elaine.S VIP
Starka ord som känns ...
2008-05-24

  mare VIP
..du förmedlar smärtans starka känslor mycket bra....
2008-05-24

  häxanmara
Aj de gjorde ont i hjärtat..
Bra....skrivet min vän..
2008-05-24

  anits VIP
Oj o,j det var starka ord
2008-05-24

  Carola Zettergren
Aj naket smärtsamt bra poetat!!!
2008-05-24

  charlotte hedendahl
Stark och bra text!
2008-05-24

  Sikska
Snyggt gjort... en stark text, svår smärta och bra skrivet.
2008-05-24

  Cadena
Ruskigt smärtsamt - man skickligt slagfärdigt och rakt
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic