Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi tror är smarta Sanningar

Han: Ett ord kan vara en livstid av erfarenheter...
Jag: Som förenar i förståelse med vad livet kan innebära.

Han: Och även lysa upp de svåra situationerna. Ett ledljus.
Jag: Men även sätta djupa sår i hjärtats inre.

Han: Vilket gör att vi lär oss att sätta ner våra fotsteg varsamt nästa gång.
Jag: Och även gör oss mer sårbara för det intet vi tror existerar.

Han: Våra liv består av ett kaos av känslor. Det som avgör hur vi är, är hur bra vi ignorerar känslorna och hanterar konsekvenserna.

Jag: Hur vet man?

Han: Vi måste lära oss hitta vägen. Bara då kan vi se det vi ignorerar.

Jag: Att då hålla balansen och vackla på en utspänd lina mellan två destinationer.




Fri vers av Soini
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-05-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soini
Soini