Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Scch:.

Scch... säg inget.
Dina ord är av intet.
Jag vill inte veta dina billiga ursäkter
Inte höra

Du skulle heller inte göra dig bryderiet att tala om
Men det talar mer om dig, än om mig.
Din förlust, mitt skratt.
Jag är heller ingen vinnare.

Jag blir mer tom för varje gång
Jag inser att det inte är äkta
Finns den känslan endast i mitt huvud
Eller krävs det ett outgrundligt tålamod

Jag släpper det
Svarar med likgiltighet
Inte ens värt
Att göra sig brydd

Man jag måste medge
Att för varje gång
Minskar tilltron
På männskligheten




Fri vers av Soini
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-01-05 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soini
Soini