Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir kysst...

Jag blir kysst av livets ondo
Det som lockar men ändå luras
Tonerna av mjuk ömkan blir till raserat skrik
Fasaden faller samman
Jag står på naken grund
Men jag ler...

Ser in i dödens ögon
Och låter den ömsint kyssa mig igen




Fri vers av Soini
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soini
Soini