Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn Gustavsson min favvo

 

Ja det är väl det jag kommer att minnas av

schlagerfestivalen 2008

-Sweden, twelve points!

*garvar gott*




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-25 00:51



Bookmark and Share


  jardan
Instämmer till fullo \"O´la ! Belgrad\" satt fint.
2008-05-25

    Fröken Frida
håller med, Björn är grym!
andra länder måste ju undra när vi slänger in en smått retarded person som för att håna vårt kassa resultat. Sjukt kul!
2008-05-25

  anits VIP
Det var väl det bästa
med den kvällen
2008-05-25

    Pascali
Ouut of the liiine like a staar like a heeroo LLOOOOVE WIILL LSURVIIVEEEE ;) jag fattar inte ens att jag kollade.
2008-05-25

    ej medlem längre
*skrattar*
Absoluta höjdpunkten under den annars så bedrövliga finalen!
2008-05-25

  Quasimodo
Ja, det var behållningen för kvällen !!!
2008-05-25

    snöö
Jo han var bra! Han vågade!
2008-05-25

  RogerIvan
Onej!!!
Har den varit redan?
Tänk att jag missade det:)
Måste jag vänta tills nästa år nu?
Kanske inte riktigt ändå.
För snart kommer tävlingen pågå året runt med alla deltävlingar och delfinaler och kvartsfinaler och alla halvfinaler och alla helfinaler och alla utslagningsfinaler och alla repriser och och och och och osv
2008-05-25

  Maria Zena Viklund
jäpp,ler
2008-05-25

  Carola Zettergren
Hihi det och min stora idol,konståkaren från ryssland!!!!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP