Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buenas tardes, amigo?

 

 

Tvångsord tänder till i din mun ibland,

som om du pressade fram de undanträngda orden,

ängeln min, förstår du inte?

Jag känner mig inte mer älskad av det.

-

men ibland vaggar gnistor längs dina läppar,

som om det älskvärda du säger faktiskt är sant,

men vad vet jag,

det är inte mig känslorna tränger inom.

Du är något av en magnifik, bekymmerlös varelse

som människor reagerar på genom avstånd,

det är därför jag är skeptiskt till det hela,

för vem vet vem du egentligen är.

Inte ens jag,

bryr mig om hur dina tankar vänder sig,

för det är som med livet efter döden,

vissa saker ska man inte kräva svar på,

man får dem till slut ändå.

 

 




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 13:57



Bookmark and Share


  Frågetecken?
starkt och fint!
Ännu en mycket bra dikt av
P o e t r y s o f i e
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e