Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tystade ner allt

Minns du
doften
av rododendron den dagen

och mitt hår
som flög och svajade

precis som vinden
och de höga trädkronorna

Minns du
(Tyst, stilla)

Din lena röst
som tystade ner allt

till och med det dova bruset
från den avlägsna motorvägen
och lillasysters eviga tjat

-men
likaså

sparvarnas kvitter
från boet
(så nära dig och mig, så nära oss)

-men
likaså

mitt hjärtas fröjd och sång

Du tystade ner allt
(Schhh... sschh...)

och brände upp
varje liten röd tråd av lycka

som jag förvarade
djupt inne i mitt nu splittrade bröst




Fri vers av BrokenHearted
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-06-28 20:37



Bookmark and Share


    Rita
Men oj och oj! Full av beundran plitar jag ner denna kommentar! Har sällan läst bättre!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted