Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jasmin & Cathy :)))


Titel ?! Behövs ej (H)

Skenet från regnbågen
exploderade
i frusna kristaller

när dina ögon
rörde vid min själ




Fri vers av BrokenHearted
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-06-28 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"frusna kristaller"


det svalkar på huden, och inom den :)
2006-06-02

    jennystyle
tack för denna otroligt välformulerade dikt som gav mer än tusen ord.
2005-09-26

  Baldy
lepe reci! a ko te to gleda?
2005-07-29

  Håkan Eklund
en fantastisk beskrivning av ett ögonblick av betydelse. väl valda ord. en inblick i dej som är mycket vacker. tack fö titten
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted