Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kallar mig egoistisk .

Man kallar mig egoistisk .

Men när blev det egoistiskt att vara deprimerad ?

Jag valde inte att leva såhär .


Ditt alkoholmissbruk och dina hemska utbrott .

Du lyssnar bara på dig själv ,

vad jag har att säga, det existerar inte i din värld .

Du vill inte se .

Du vill inte höra .

Men innerst inne vet du att allt är på grund av dig .




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-25 21:36



Bookmark and Share


  Blumma.
Wah.. Mycket bra,
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet