Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med den Ende




Ekar ropet

ur

osynligheten



ensam

med den Ende

den Ende



från och med nu

kommer

det

alltid

vara Du

när

jag blundar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-25 22:42



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt fylld av längtan efter den Ende
2008-05-26

  mare VIP
...kärleken stark....på din näthinna...fin..
2008-05-25

  Carola Zettergren
Mycket bra!Snyggt!
2008-05-25

  Kristina Wallbing
Stark och avskalat, Stela! Slutet är överraskande och ger dikten tyngd!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic