Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Tänk dig...


Barfota
på fotbollsplanens grus

mig
med blommor i håret
flaggan högt hissad
(Du gamla, Du fria....)

Lent gräs
mot min hud
en sen junikväll
(doft av hav sprider sig)



eller



glöd från brasan i vardagsrummet
och själsvärme
(glöd från våra hjärtan)

popcorn
och Scary Movie

en varm säng att krypa ner i
när frosten lägger sig
på januaribackarna
(brr, så skönt)

UNDERBART
(mmm)

- men utan dig

som en kruka utan blommor

- men utan dig

som en grön safir

- utan dig

så ensamt

- utan dig




.... är allt inget




Fri vers av BrokenHearted
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-06-28 21:15



Bookmark and Share


  LuLU
DU ÄR SÅ GRYM!!!!!!!!
2005-10-03

  Alexander F
det kanske är så
att du kan skriva så att orden spränger sig in i medvetanden
sådär otroligt att det blir flashbacks
det kanske är så?
2005-06-29

  Håkan Eklund
fina formuleringar. du har en fingertoppsakänsla att fånga ögonblick. första delen är något starkare i mina ögon än avslutningen.
på hela taget en fyra. mycket bra
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted