Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS MYSTERIUM

Med kärlekens vind färdas jag in i stormens öga,
ut...
mot djupa okända vatten.

Jag fängslas av djupet som famnar mig,
förblindas...
av ljuset jag möter.

Jag ser vintergatans stjärnor glittra,
i...
skogstjärnens mörka vatten.

För att drunkna
i .....
dess gåtfulla djup.

Själens spegel ler,
hemlighetsfull....

Kärleken är ett mysterium.

















Fri vers av wildrosen
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-26 12:37



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tycker mycket om den här...den är underbar!
2008-08-16

  Maria T
En mycket djup och vacker kärleksdikt
2008-05-28

  Fredrik Stillesjö
Hej memory!

Fastnar först vid titeln, då den liknar en dikt jag själv skrivit. Gillar känslorna av andäktighet i dikten. Hälsar Fredrik
2008-05-28

  Cadena
Vacker och mystisk
2008-05-26

  dalida_bl
åååå vad fint!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen