Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva

Ibland,

mest om nätterna,

saknar jag galenskapen.

Det kallsvettiga uppvaknandet av hetsiga fraser,

vars skanderande inte upphör förrän de satts på pränt.

Jag saknar att tömma mitt sinne genom bläcket ner på pappret

och känna mig helad för ett ögonblick, när jag ser det fulltecknade bladet.


Aldrig,

inte på tusen år,

saknar jag tomheten.

Att febrilt stapla ord, som sandsäckar mot en hotande översvämning.








Övriga genrer av Attimi
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-26 12:53



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Igenkännande. Bra!
2008-05-26

  Mangal VIP
Som om skapandet lever sitt eget liv närt av tomhetens strävan att fyllas... Vackert, talande och skönt ifrågasättande. Episka fraser. Är skapandet en flykt från tomheten?
2008-05-26

  Cadena
Väldigt välformulerad. Bilden i sista strofen strålande.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi