Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen när Du sa



att

jag är egoist

började

jag att bli det


trots att


jag aldrig tyckt om egoister

och

aldrig uppfattat mig

som en av dem


men


Den dagen när Du sa

att

jag är egoist


dog


den ena halvan av mig

och

den andra halvan

stannade att leva





Nu

lever bara

den ena halvan av mig


men


ingen vet det

utom jag

att

en gång fanns en halva till

när jag var en hel människa




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-26 23:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
Sorgligt för det som andra skapar och river, men \"det\" finns ju där och väntar på att få vara och bli!!
2008-05-27

    Ken Cassel
Nu vet ingen annan om att egentligen så fattas det en halva med mig
Det var skitbra
Ursäkta uttrycket
applåder

Kramar
2008-05-27

  mare VIP
..sorgligt, men så kan det bli......sanna tankar..
2008-05-27

  anits VIP
Underbar text med ett
stänk av vemod
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic