Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag är en drömmare

Lever jag i en dröm.
Om jag tror att allt kommer att ordna sig.
Bara jag får komma hem till dig.
Bara jag får somna i dina armar.

Är jag naiv som tror att jag blir lycklig.
Bara jag får se dig.
Och höra din röst.
Veta att du är min.

Du får du väl kalla mig drömmare då.
För jag gillar mina tankar.
Och jag vill inte att någon ska beröva mig min tro.

För jag tror att allt kommer att ordna sig.
Bara du och jag finns.
Bara vi får äta frukost tillsammans.
Bara vi lutar oss mot varandra.
Bara vi älskar varandra.

Då kommer allt att ordna sig.





Fri vers av Glittra G
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-27 00:11



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Nice.
2008-05-27

  korpfjäder
det är just det där med att vara drömkrossare....
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Men du, jag är också en drömmare!!
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Man måste ju ändå våga ha den drömmen, hålla den vid liv om man skall kunna komma någon vart överhuvudtaget.
Time will tell, som Marley sjöng.
Samtidigt kan det ju ibland vara bra att inte vänta sig för mycket, så blir man inte lika besviken sedan, OM det nu skulle visa sig att förhoppningarna var ogrundade och att drömmen slås i spillror.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G