Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer du med mig då?

Jag måste börja om nu.
Det är dags.
Mitt nya liv.
Det börjar imorgon.

Jag måste göra mig av med det gamla.
Rensa ut allt det dåliga.
Mitt nya liv.
Ska börja imorgon.

Jag måste ändra inriktning.
Skaffa mig nya mål.
Mitt nya liv.
Det börjar imorgon.

Jag måste gå vidare.
Lämna min tidigare kostym bakom mig.
Mitt nya liv.
Börjar imorgon.

Jag måste välja väg nu.
Ta den väg jag inte tog igår.
För mitt nya liv.
Det börjar imorgon.

Men jag undrar.
När mitt nya liv börjar imorgon.
När jag tar steg på den nya vägen.
Kommer du släppa taget om min hand.
Kommer du stanna kvar vid det gamla.

Jag undrar.
Om jag vänder mig om och går.
Följer du med mig då.








Fri vers av Glittra G
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 00:52



Bookmark and Share


  berxper
Åh så fin! En rädsla för att bli ensam när en destruktiv väg måste bytas...
2008-05-28

  korpfjäder
i morgon är en skälm... och det är ju klart att det bara är du som vänder dig om och går - men som sagt, i morgon finns nog bara i fantasin. En söt text i sin naiva fråga!
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Där hamnar du vid ett vägskäl.
En mycket svår situation.
Men ibland måste man ju bryta upp...för framtids segrar...
Hur det nu än är så finns det situationer där man är sig själv närmast.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G