Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som vi aldrig sa




Dina ord

som

jag aldrig fick

gör

mest ont



Dina svar

som

jag aldrig fick

gör

mest ont



Ord

som

vi aldrig sa

gör

mest ont




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 383 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-27 20:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint och sorgligt för det som inte fick bli !!!
2008-05-28

  mare VIP
..känner igen detta....obesvarade frågor...det kan göra ont...
2008-05-28

  Carola Zettergren
Så snyggt poetat o så sant!!!
2008-05-27

  Havsbris
Längtan och saknaden
av ord eller vad som helst
gör alltid för mycket ont!

Du meddelar den känsla,
perfekt!! Det gör mig
ont, nästan, också!!

det osagt eller ogjort
är tveckan för livet,
därför är alltid bättre
att ångra det gjort än
längtar det ogjort...
om man kan undvika båda,
bättre, så klart!! ;o)
2008-05-27

  anits VIP
Bra skrivit
2008-05-27

    Mr.painter
Braaaaaa
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic