Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfreds


Regndropparna faller ned
ser färger
genom musiken
och ditt leende

leendet
som bara
du har

får mig

smälter

Blundar
känner din
hand
på min
hud

sådär som bara du
med din hand
på min hud

tillfreds




Fri vers av Katarina_
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 20:12



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
puss :)
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_