Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen kunna sitta på balkongen i lugn och ro den rökande bråkande grannen är inte hemma


ÄNTLIGEN

I lugn och ro kan jag sitta här
på min balkong och njuta

Njuta av växterna och naturen
allt som knoppats,nu börja spricka
upp, komma ut ur sitt skal och bli
till vackra blommor

Syrenens knoppar blir allt större
för varje dag,snart står dom i full
blom

Ett träd står nedan för balkongen,
det börjar synas små mörkt rosa
blommor på det, det är så vackert,
men vad trädet heter vet jag inte

Hör hästens frustande,där den
går nere i hagen,på andra sidan
av vägen

En tupp gal

Barnens skratt

Här sitter jag

Ser och hör

Våren och sommarens
alla ljud

Och det kan ingen
ta ifrån mig

anits 27 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-27 20:52



Bookmark and Share


  aol
njuter så av din fina livspoesi
2009-05-22

    sajo
Vilken vacker bild till din text.
2008-05-29

  Elaine.S VIP
Ja, det här var verkligen vårens och sommarens ljud., som alltid när du skriver så ser/hör/ känner jag bilder/ljud/stämmningar...tack för att du delade med dig...och skönt att du slapp röken
2008-05-28

  LassO
skriv en lite skylt: Tack för att jag i alla fall fick en kväll i sommar att njuta på balkongen utan att störas av tobaksrök! (som jag är allergisk emot) Jag menar, det är ju positiv kritik ;=)

Sätt upp den vid ingången...
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
I sanning en rikedom att kunna njuta av detta.
2008-05-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert min vän!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP