Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna gången kommer det från mitt inre


Det är på riktigt

Min Älskling
Du ringde igår
Sa att du kände samma smärta som jag

Det gjorde ont i mig bara att höra
Var det av rädsla?
Är det för sent?

Älskling
Mitt hjärta brast då du skrev
Om ångesten i ditt liv
Mitt inre tömdes
då du skrev
Hur förvirrad du var

Åh Älskling
Vad har jag gjort?
Är det för sent?




Fri vers av SofiaN
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-06-29 10:53



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Fint.. väldigt fint .. bra vald rubrik och enkla men strålande ord.. Superbra!
2005-06-29

    Camapani
tungt,riktigt och sant..känner den drypande ångesten kittla till ner jag läser dina rader. FINT!
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN