Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom räknade

Där allt räknas och modet
faller på plats mot ljuset i sin öppning
klär kärleken sig fast
utan att förstå trär kroppen sig igenom
på lätta avtagna sår
som läcker ut i sinnet
Tillbaka försvann sig sakta
tiden igenom trädens smala gång
som en tyst minut
på begravningsklädd församling
brast tårar ner till sand
där ytan kan träda fram
som vägen du och jag fann .




Fri vers av daniele
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele