Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän



En vän

är

en person

som

kommer nära

och

stannar kvar

när

andra

försvinner



En vän

är

en person

som

kommer nära

och

stannar kvar

när

ditt hopp,

dina drömmar

och

din glädje

försvinner



En vän

är

en person

som

kommer

och

stannar kvar ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 552 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-28 16:23



Bookmark and Share


  mare VIP
...just så.....bra..
2008-05-29

  Elaine.S VIP
Den här tyckte jag om.
2008-05-28

  dalida_bl
Vad fint !...
Jag håller med dig en riktig vän förvinner aldrig...

Ha det bäst !!!
2008-05-28

  anits VIP
Vacker dikt om verklig vänskap
en verklig vän är mer värd än
tio eller hundra verkliga vänner
ska man vårda
2008-05-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sådan vän är
mera värd än guld
som är en evigt huld!
Så gott beskrivet!
****************
2008-05-28

  Ronny Berk
så väl den texten beskriver vänskaps vara och värde...ja..
2008-05-28

  Spir@
Håller med! Bra =)
2008-05-28

  Lena K Nilsson VIP
Ja, sådan är en sann vän... Bra skrivet!
2008-05-28

  Carola Zettergren
Precis så!!!underbart formulerat!!!;)
2008-05-28

  friheten
Oh, ja, sann vänskap växer och finnns alltid där
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic