Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maskrosor blommor som älskas eller inte älskas


MASKROS FJUN

Maskrosornas fjun flyger runt runt
som små vita snöflingor dansar dom lätt

Snart finner dom en plats,där dom känner
här är det rätt,här stannar jag

Så börjar dom små maskros fjunen,
växa och gro igen

Bilda nya blommor,som får växa sig stora
och vackra

Likt solen så lyser dom upp var helst dom står
lyser upp med sin underbart vackra gula färg

anits 29 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 14:20



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-05-29

    sunnanvind
Ler...förra våren skrev jag om maskrosor...jag älskar dem! Fint !
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP