Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen att vara lycklig är Här




Tiden

att

vara

lycklig

är

Nu



Sättet

att

vara

lycklig på

är

att

göra

andra

Lyckliga



Det

kostar

ingenting

att

visa

värme

och

uppskattning



Vårt

liv

är

Här och Nu


och


bara

Vi

kan

välja

vad

Vi

vill

göra

med

det





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-29 16:20



Bookmark and Share


  mare VIP
..kloka tankar.......
2008-05-30

  häxanmara
Så jäkla bra skrivet..applåder..
kram
2008-05-30

  Elaine.S VIP
Det är i det lilla vi kan visa att vi verkligen bryr oss....det betyder mest..vackert diktat
2008-05-29

  J A Nicander
Bra skrivet, känns varmt och hoppfullt. Dessutom kul format.
2008-05-29

  anits VIP
Dikten andas värme
och ödmjukhet
2008-05-29

  Jaaie
jättebra och fint skrivet!
2008-05-29

    nima
Ja, så är det våra liv är
summan av våra val.
Det kostar inget att dela
med sig av värme och vänskap.

Nima.
2008-05-29

  Quasimodo
Sköna och varma ord i stor ödmjukhet inför livet och varat !!!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic