Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OTID

I vimlet står du
i skymningslandet
mellan höst och vår

Med dragna försvar
mot alla vedertagna lögner

En betraktare av vår tid
på besök
från en annorlunda verklighet

Med minnen som smälter samman
med våra

En gång var du fångad
i det lackmusröda hål
vi kallar tid

Barbent
med blicken vänd
mot tröst




Fri vers av Lord Lazze Xerxes Eventhen
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord Lazze Xerxes Eventhen
Lord Lazze Xerxes Eventhen