Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPSON

Här och nu
en slingrande stig

Där under
en sjöskumsbrigad

Där ovan
det eviga konsum

Ikväll har redan hänt....




Fri vers av Lord Lazze Xerxes Eventhen
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-05-30 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord Lazze Xerxes Eventhen
Lord Lazze Xerxes Eventhen