Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNEN STÅR I ZENIT

Som Livets Träd
fast upp och ned
med rötterna i himlen
glider du förbi

Skavsårssmekt
av stillsam gravitation
mot jordens hårda skal

Sanningen spegelvänd
avtecknar sig
i din skugga av neon

När månen står i zenit
med den mörka sidan vänd
mot vår planet




Fri vers av Lord Lazze Xerxes Eventhen
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-30 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord Lazze Xerxes Eventhen
Lord Lazze Xerxes Eventhen