Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAUSALKAOS

På natten
en tappad tråd
ringlar sig fram
ur ditt undermedvetna

Fred - ett ord
Krig - en bild

Visioner föds och dör

På morgonen
har tiden stått stilla




Fri vers av Lord Lazze Xerxes Eventhen
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-05-30 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord Lazze Xerxes Eventhen
Lord Lazze Xerxes Eventhen