Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONLUFT

Iklädd din andedräkt
ett livets spindelnät
vandrade du
stillastående
i dådens år

En hel del fann du
men aldrig hela delen

Ett oändligt vårregn
sköljer bort
forntid och framtid

Just nu
när verklighet
blir till




Fri vers av Lord Lazze Xerxes Eventhen
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord Lazze Xerxes Eventhen
Lord Lazze Xerxes Eventhen