Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varmt för att knulla

Det är så varmt.
Så jag skulle inte ens orka ha sex.

Inte ens om du stod där.
Naken framför mig.
Vacker så du får mig att tappa andan.
Med dina tatuerade armar.
Bruna ögon.
Och oemotståndliga leende.

Inte ens då skulle jag orka ha sex.
Det är helt enkelt för varmt.
Trots att du skulle stå där uppenbart kåt.
Hård.
Pulserande.
Vibrerande.

Trots att jag skulle bli helt svag.
Yr i huvudet.
Svimfärdig av upphetsning.
Inte ens då skulle jag orka ha sex med dig.
Det är alldeles för varmt ute idag.

Men om du kommer hit.
Så fyller jag på badkaret med svalt vatten.
Och väntar på dig där.
Våt och sval.
Då skulle jag orka.

Kom till mitt badkar.
Så knullar vi skiten ur varandra.











Fri vers av Glittra G
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-30 17:19



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahah

jag som trodde
huvudvärk var den
enda orsak...

ehh värmen, stackars
;o)

jaa badkar, finns
alltid en alternativ, bara
man vill!!! eller hur?

grattis för placering!
2008-05-31

  Spider
fan det är både humor erotik och baktanke i den här! kul skrivet!
2008-05-31

  häxanmara
Haha.. de är aldrig för varmt för sex..:)
2008-05-30

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja visst är det varmt...*S*
Men FÖR varmt...ja kanske ;)

Härligt alster :)
2008-05-30

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ahhhhhhh.. snygg titel där, din stygging.........................................
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G