Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag tycker mycket om klädstreck jag, helst det med farmors stora trosor på!!


Klädstrecksleenden

Nog har ni väl alla sett
hur mellan stammar och knutar
det så bredvilligt lett
sommarleendet som aldrig slutar

Klädstreck som njuter i sommaridyll
ler mot sin omvärld så självklart lätt
Tävlar om känslan mot gardiner i tyll
vinner väl på ett övertygande sätt

Klädstrecket med bara någon kalsong ibland
smilar upp sig busigt som på skämt
visar ogenerat upp sin enda renborstade tand
ler som om det vore roligt jämt

Med lakan och kläder många
blir det plötsligt något annat
Klädstrecksleendena blir då bredare och långa
och uppfattas även av den som på avstånd stannat

För visst har ni väl alla sett
hur mellan stammar och knutar
klädstrecket er en glädje berett
med ett sommarleende som aldrig slutar

Glad blir jag och glad blir du
även de dar då solen sig gömmer
då tappert leende i varje nu
klädstrecket om nya tänder drömmer

Så se dig omkring, dessa finns överallt
trådlika leenden i vår värld
Klaga ej på känsloklimat som är kallt
elda med leendenas ved på din härd

Men tag aldrig den stam
på vilken ett klädstreck är fästat
och drick aldrig ur den damm
där surmulna grisar gästat

Le mot den du möter ibland
det kan värma bra
Le åt att en kalsing kan va en tand
och åt att klädstreck kan va bra att ha




Fri vers av Lia-Lej
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 21:57



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Det doftar härlig buskis över denna! Men även en påminnelse om att njuta av livet! Tack för det!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej