Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit själv ... men ändå :)


Så stilla kom döden...

Så stilla kom döden , den kom som en vän.
De tog dej i handen och förde dej hem.




Övriga genrer av Kleva
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva