Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det inte finns någonting att kämpa för - finns heller ingen styrka




Det är viktigt

att sätta ord

på våra känslor


Förlåt dig själv

för det

som

har varit


Ställ saker

tillrätta


och


Säg förlåt

till

de människor

som

du har skadat

eller

sårat


Ju mer

vi ger

desto mer

kommer tillbaka

till oss


Vårt liv

är

här och nu

och

bara vi

kan välja

vad vi vill göra

med det


Kom ihåg:

Det finns

flera rätta vägar

att gå




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1383 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-31 12:56



Bookmark and Share


  aol
sann klok poesi
2010-04-29

  mare VIP
..verkligen sant.....kloka ord !
2008-05-31

  Havsbris
vet inte vad ska säga,
ja gör faktist det du
skriver om, om personer
är viktiga för mig och jag
bryr mig...

Så rätt du målar hela
sanningen, livets nyckel
till ett liv i frid och ro!
speciell med oss själva
och i första plats, då
kan man tänka klar
och gör det bästa
för att kunna anse
att man inte lever
ensam och behöver dem
man älskar omkring...

ingen är perfekt och
ingen kan döma någon,
räcker med livets svåra
situationer ;o)
ödmjuket är lösning för
allt som vi kan rätta till!
2008-05-31

  Manal
tack för dessa vackra och meningsfulla orden
2008-05-31

  Ewa Åkerlind
Vackert och klokt poetat
2008-05-31

    GaiaKaja
Mycket fint och du är klok! kramar sara
2008-05-31

  J A Nicander
Så klokt och vackert samtidigt.!
2008-05-31

  thyra
Kloka ord du förmedlar till oss!
2008-05-31

  anits VIP
Underbara ord
tänkvärda ord
men det finns
ett men,för mig
finns det en rät
väg att gå,och det
är vägen Gud visat
mig och fört mig
in på
2008-05-31

  Quasimodo
Mycket sant här i dina ord, ödmjukt och kärleksfullt !!!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic