Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell person som inspirerade mig till att skriva denna text. Jimmy.


Men älskad är jag

Jag håller männen ifrån mig.
Ser alltid till att det finns ett avstånd.
Mellan våra hjärtan.
Så de inte krockar.
Så jag inte fastnar.

Jag smyger iväg i gryningen.
Lämnar mina älskare.
I sin ensamhet.

Så jag kan hålla dem ifrån mig.
Lite mer.
Lite längre.

Och jag gör allt.
För att de ska hålla sig ifrån mig.
Så jag kan ducka undan för deras kärlek.

Jag försöker att inte älska.
Dessa män i mitt liv.
Jag försöker att inte älska.
Och bli älskad tillbaka.



Jag håller männen ifrån mig.
Ser alltid till att det finns ett avstånd.
Mellan våra hjärtan.

Därför smyger jag iväg i gryningen.
Så jag inte hinner älska.
Men älskad blir jag ändå.

Älskad blir jag ändå.







Fri vers av Glittra G
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 14:55



Bookmark and Share


  korpfjäder
Men.. alltså, det går ju att låta bli dem. Så man slipper smyga iväg i gryningen. ;)
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Då måste du ha blivit djupt sårad.
Jag menar: bränt barn skyr elden...
2008-05-31

  Dr Jimmy Johansson The 777
Genialt Glittraistiskt.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G