Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti och överallt

När solen sänker sina strålar
och värmer insidan av låren
på småstenarna
lägger sig deras skuggor
långa på rygg

Då skrattar min själ och dansar
i middagens sken

När solen kommer ner till oss
så smeker värmen ut konturerna
och korset blir rutor i kexchokladen

Begärligt och lätt
finns Gud inuti

Vid middagstid blir Gud nått gott
och småstenarna skrattar förnöjda
i de kittlande strålarnas sken




Fri vers av Lia-Lej
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-31 17:00



Bookmark and Share


  Kalle.O
Som sagt, man blir glad!!
2008-08-14

    sunnanvind
härligt...man blir glad!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej