Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är naken, avskalad och sårbar i dina armar

Jag känner mig naken.
När dina ögon genomborrar min kropp.
Naken och upphetsad.
Blodet hettar i mina ådror tills kokpunkten är nära.

Du ser rakt igenom mig.
Förbi allt oviktigt.
Förbi det som inte finns.
Förbi mitt skal.

Jag känner mig vimmelkantig.
När du slickar mina sår.
Och försöker tvätta rent dem.
För att befria mig från mina tidigare plågor.

Jag tittar på dig och det enda jag vill.
Är att smaka på dig.
På hela din kropp.
Jag vill det så mycket så jag känner att det värker.
Värker och bultar där nere.

Du tittar på mig och ler.
Sedan lindar du in mig i dina armar.
Och lugnar mitt begär med din tunga.

Jag undrar om någon har smakat på mig som du har gjort.
Om någon ens har sett mig förut.
Om någon ens har förstått min existens.

Jag är naken, avskalad och sårbar i dina armar.
Och jag är rädd.
Räddare än någonsin.




Fri vers av Glittra G
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 18:49



Bookmark and Share


  Heiven
tycker att det är ganska klart vad rädslan i texten är för något....mkt bra!
2008-06-05

  Tina-sol
Dina tre senaste är lite mer avskalade i språket än vad dina texter brukar vara. Dina ord är alltid rakt på men nu även meningsbyggnaden. Jag gillar det.
2008-06-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Är räddslan befogad?
2008-06-01

  Louise. J
Snyggt.
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Inte för varmt i dag då, tydligen...

Ja, man är liksom utlämnad...Kanske mer som kvinna än som man...
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G