Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäkt

Han gjorde en tokstor
gräsmatta
av min barndoms
smultronbacke

som sjöd av liv

Han lät fälla
den urgamla hängbjörk
som släppt stjärnljus
genom sitt grenverk

som viskat kloka råd


...och jag förstår
ända in i hjärteroten
vår sommarkråka till granne
(hon från Stockholm)
som ropar -"Våldtäkt"!!
då vägverket
slagit hennes dike rent




Fri vers av Lia-Lej
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-01 17:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!!!:):)
2008-07-09

  aol
vackert ler
2008-06-01

    sunnanvind
Ja...jag känner in o vet hur det känns! Mycket bra förmedlat!
2008-06-01

    Tea Alex
Ah! Underbart!
*ler stort*
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej