Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¤ din hud, under mina naglar ¤

Sirenerna hörs avlägset. Hör knytnävar slå på min ytterdörr. Dina spruckna händer hårt pressande runt min hals, dunkandes mot köksgolvet. Barndomsbilder spelas snabbt upp, min första speldosa med en dansande ballerina, hopprepet jag fick av mormor, mina första lewisjeans, studenten, körkortet.....Mina händer faller hårt, mot kallt golv, med din hud, under mina naglar. Musklerna i mina ben förtvinar, styrkan försvinner. Mitt skrik kvävs, lungorna sprängs. Får ingen luft, kan inte andas, ögon som rullar. Sirener som kommer närmare, knytnävar som slår hårdare på min ytterdörr. Svagt ser jag din skuggbild, hur dina pupiller hoppar ut, färgar hela dig, med hat, och just där, just den sekunden, så förlåter jag dig.




Övriga genrer av genni VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-02 00:07



Bookmark and Share


  Densen VIP
Ett litet stycke jag känner att jag inte har tillräcklig "mandat" att orda så mycket om...men vet att storheten hos en människa ligger i att kunna förlåta...

Behöver nog inte säga så mycket mer;)


Kram!
2014-08-18

  Mats Henricson
Stark och , ändå, med en försonande ton på slutet, vittnar om en mycket god och fin humanitär attityd........
2008-06-26

  micke marin
tokfan!
ja, även du
försök utveckla varför man förlåter

Bra, stark nära intensiv beskrivning av skeendet.
2008-06-05

  devilsangel
smärtsamt, men starkt beskrivet...
2008-06-04

  Gunilla VIP
Wow!
Det Är Stort Det!
Tack för tänk-
och
läsvärd
text
i all
smärta
och
nakenhet!
2008-06-03

  Quasimodo
Starka bilder ur minnen för sorg och smärta, med ett ödmjukt förlåt i slutet, gillar !!!
2008-06-02

  Kalle.O
Vet allvarligt inte vad jag ska säga...
finner inte ord...
Stark!!
2008-06-02

  jojanni
Åh herregud...väck mig!! Här vill jag inte vara! Applåder...
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP