Tack Älvan." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Älvan.


Underbara åtrå

 

Har du någonsin känt den brännande smärtan i magen? Längtan som sprider sig som eld genom dina artärer och vener? När pulsen dunkar i dina öron och du upptäcker att du svalt din andedräkt.

Du förslavas under den, den konsumerar ditt förnuft och din känsla. Lämnar hals, själ och hjärta blottade för dödande hugg. Åtrå som smärta. Vinande piska som betvingar din kropp. Lusten som äter på dina sinnen och fördunklar din syn. Vibrerande luft. Strålande smärta av lust.

Irrationella känslor. Svaghet. Plågsamt utlämnande. Offer. Du är ett lätt offer. Vinden sliter i ditt hår. Dunkandet översvämmar ditt huvud. Händernas alla fingrar kröks kring din hals.

Du ser vad hjärtat åtrår. Längtan slår med ursinnig kraft ett slag genom kroppen så att du vacklar till och tappar balansen. Ögonen ser bara den enda. Bara den som äter ditt förnuft. Du vill släppa greppet och falla handlöst. Inte frukta de vassa klipporna nedanför. De som så lätt kan spetsa dig till döds.

Jag vill ha dig i mig, ovanpå mig, runt mig. Lämna mig inte att försmäkta ensam i ett hav av tomhet. Håll mig och lyft mig nära. Kontrollera mig. Förslava mig under din vilja. Älska mig. Med mig. Låt mig inte försvinna.

Kräv min lydnad och min underkastelse. Skänk mig frihet att sväva ovan molnen. Ta mig och gör mig till din. Bara din. Plåga mig långsamt och djupt. Skona mig inte. Kyss min hals. Bränn min kind med din utandning. Förtär mitt hjärta med din eld. Gör mig fullkomlig.

 

Se mig. Ta mig. Behåll mig. Tvinga mig inte vänta.

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 839 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-02 00:08



Bookmark and Share


  aol
läs in dikt älska när du vill
2008-10-17

  Lejonhjärtas poesi
Denna heta åtrå som kan vara lika lustfyllt underbar som den gör göra människan galen med sina djuriska drivkrafter. Aldrig tämja utan finna rätt.
2008-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Brännhett!
Ouch...
Men visst...Dagligen!
Suck...
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K