Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland - men bara en kort stund

ibland kan jag se mig dö
men hur mycket jag än vill
så kan jag inte se
era miner

ibland kan jag höra dig le
då ångrar jag
att jag inte älskade dig
redan då

ibland finns ingen annan
och då vet jag
att jag är dömd
att vara ensam




Fri vers av KremlingeN
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-06-30 11:41



Bookmark and Share


    vilsen
JÄTTEBRA ! wow, vad jag gillar denhär ! speciellt raden "ibland kan jag höra dig le" så fint !
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN