Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
porr paranoid non stop


mötesplats





tågen lovade att vänta på mig
och biljetterna
trycker fortfarande i fickan


jag svär, hur solen rullar sårad
över himlavalvet
är det vackraste jag sett just nu


och jag har så stora hål i mina skor
att jag bränner hälen
varje gång jag fimpar en cigarett



jag ser en flicka på perrongen
som lyser i mörkret
som trycker tungan
mot rutan
lämnar saliv på mina läppar
som
rinner
ner
mot
mitt
kön
väcker
lust

och jag hade en dröm härom natten
en sång
jag inte fick
ur huvudet
som lade sig som ett filter
över
min
syn
mina
tankar
och
ord



och jag tänker, tänker för mycket:


genom den hårda stöten som sätter
vågor genom dina lår, över din rumpa
och som ekar
i sms efteråt
går en ilning som börjar i magtrakten
virvlar som en dna-sträng
lämnar mig
och landar,
beblandas med blodet som torkar
på min mage

ännu en liten död
ännu en cirkel sluten

och jag höll andan precis då, precis som du



och nu står jag här
med brinnande biljetter

tågen som lovade att vänta
hörs på håll
och jag lutar mig mot tegelväggen
pillar ännu ett hål
i skorna
och väntar
på er som flockas likt nattfjärilar,
på er som också vill
brinna upp
som också
betalar priset:

hjältar och hjältinnor
med sårade solar i era händer,
med era hjärtan
fastspikade på himlen
för alla
att betrakta










Fri vers av Robert W
Läst 997 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-02 09:33



Bookmark and Share


  KevinBroberg
Den här dikten väcker lust på många håll, mest för att kunna skriva och man märker av en ögonorgasm.

Kan vara bland det bästa jag läst på Poeter.se, jag njuter.
2008-07-16

  wellness tina
mmm
2008-06-18

  Sländan
Du får in varenda känsla i en enda text och det är nog därför du är så jävla bra Robert! Om och om igen.
2008-06-02

  Rozhan
kanon robert! dunder och brak!
2008-06-02

    Lars Gullberg
Alltså, det här älskar jag
alltså man står där och pillar under skon
du avslöjar allt
exakt så här är det
drömmarna - smärtan
sen böljar ditt språk skönt genom resan
med bilder som skaver, kränger
suddigt och skitigt

\"Gråtigt så många gånger till söms
dygn efter dygn efter dygn\"

/ Lars f.d Tricken i rågsved
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W