Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en våg av noja, en strid ström av förbrylleri


Du greps, jag flydde

du vaknade
även jag
jag skakade dig som del av
glömt bort vilken del av
min värk
och deras kalla metall
ditt kall och mitt allt
vår suktan efter totalitär tröst
brände
men jag svek
och fibrerna slets
gick isär
du vansinnig, du i drömt liv

jag andades utan dig




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-02 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet