Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beträd mitt förbjudna område

Ibland drömmer jag om dina fingrar på min hud.
Fjäderlätta retsamma beröringar.
Som leker med mina bröst.
Och får dem att knoppas.

Ibland drömmer jag om dina läppar inuti mig.
På insidan av mig.
Du slickar mig inifrån och ut.
Och drar in mig i en värld av extas.

Jag älskar att vara där med dig.
För jag vet att jag inte får.
Att vi inte får.
Det är förbjudet område.
Och vi borde inte beträda den marken.

Men gud vad jag gillar förbjudna saker.
Och platser.
Och människor.
Och jag kan inte säga nej.
När jag får en inbjudan till något jag inte borde.

Det som är förbjudet väcker något hos mig.
Ett begär.
En lust.
En kåthet.
Som jag inte kan styra.

Så ibland drömmer jag om dig.
Om din hårdhet i mig.
Om det dunkande.
Och det pulserande.

Jag drömmer om den kraft du tränger in i mig med.
Den är så hård så jag kippar efter luft en stund.
Innan andningen hinner ifatt mig.
Och vi börjar röra oss i takt.

Jag drömmer om hur din tunga gör virvlar på min mage.
På insidan av mina lår.
Och hur du suger tag i min ena ljumske.
Med din mun.
Och nafsar och retas.
Tills jag ber dig att sluta.
Tills jag inte klarar av mer.
Men du vägrar släppa ditt grepp.

Ja, jag drömmer om dig ibland.
Och i mina drömmer beträder vi den förbjudna marken.
I mina drömmar är du i mitt djup.







Fri vers av Glittra G
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-02 20:23



Bookmark and Share


  häxanmara
Drömmar är för härliga..

Rakt på de gillar jag.
2008-06-08

  häxanmara
Mycket barn förbjudet var de här:)
2008-06-08

    tdox
Gillar denna...och ler..
2008-06-02

  Ola Rydberg
Här var det hett
och välskrivet

torkar pannan
2008-06-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
Tycker om..........
2008-06-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
Jag tycker om att skriva ditt namn......
2008-06-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
mmmmmm..Glittra G Glittra G Ohh Glittra G..mmmmmmmmmmmm
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G