Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför vågade jag inte


L\'Étrangère

Hon mötte mig med blickar
några ljudförtryckta ord
jag blev vid hennes sida
och kallade mig munk
en någon i celibat
hon nyfiknades särskilt
över detta faktum
ville bereda mig en väg
mot fjärran
höjder av lust, gissade jag
vi gjöt nya formar till framtida
munnar
hennes bil var full
hennes vänner snara
numren, natten, morgonen

På tåget några hundra mil bort
väcktes jag i mina drömmar om henne
av hennes samtal.
Nej, jag kan inte komma, sa jag.

Ibland vågar jag.




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 617 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet