Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske öppnar sig marken


Du är vass, för fan

Ibland är du suddig, dina ord kopplar inte upp någon.
Du leder mig längs en väg som om jag alltid vore vinglig.
Kan inte du klara dig själv?
Måste du ha mina händer under dina armar, undrar du.
Det är ingen from undran.
Jag skärper dig när du slappnat av.
Du är vass, för fan.




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet