Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem väljer sin kvinna?


en kvinnas doft

din näsa
för mina tankar till grillchips
när du skrattar
ditt hår doftar nötter
din andedräkt öl
nu behöver du bara sjunga
så är du en förfest




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 1248 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-19 11:21



Bookmark and Share


  Della K
Och nej. jag är inte alkis... bara väldigt energisk. :)
2008-10-14

  Della K
Hahahahaha!!!

Underbart!

Det e grymt att vara en förfest.

Tro mig. Jag vet. :)

Jag är efterfest också.

Blir ganska slitigt ibland.

:)
2008-10-14

    Din Mormor
haha så jävla ball... *asgarv*
2008-10-07

  Ilona _L
Ha,ha,ha,ha... Tack för det skrattet!
2008-07-15

  lodjuret/seglare VIP
konstigt, jag har precis för mig att det var en film med al pacino
men okej då, om du vill skriva en text med samma titel som filmen... så skall förstås jag inte vara den som förnekar dig detta

texten får härmed
en flaska chanel nr 3
2008-07-15

  Jack_iX
Lysande poem till kvinnan ur ett lite annorlunda perspektiv med "festliga" för-tecken !

Gillar kopplingen till folkhemssjälens nöjen öl, grillchips o fest !
Frågan är hur gör vi med efterfesten, är den sin kranka eftertankes blekhet ?
2008-07-15

  SportPoeten.
Aj aj aj......så snyggt. Verkligen Winnerbäck, Lundell - svensk samtidstradition så komprimerat förpackad!

Me like!
2008-07-15

  zacke :]
''Nu behöver du bara sjunga så är du en förfest''

Härlig text.
2008-07-14

    tramp
ohhh kanonbra !!!
stora applåder
saknade endast ostbågs mustaschen !!
2008-07-14

  VildLilja
Vilken härlig!
2008-07-13

  Anders P VIP
med en stillsam ömsint humor, tack för leendet.
2008-07-13

  Lennart Bång
Snyggt och fyndigt!
2008-07-10

    Pearlan
Haha helt underbar! =)
2008-07-10

  Elin Katten Lo VIP
Och så svimmade Elin av. Shit pommes vilken härlig dikt. Det är ju löve i hela airen. Så jävla fin.


Tack som största fan!


E
2008-07-10

  vera gade VIP
bara du får ha henne ifred för myggen
2008-06-19

  Älskling
dipp... glöm inte dippet, till chipsen.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet