Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SjälvUtlösare

 

via högerhandens
rundade utsträckta fingertopp
(bara en lätt snudd)

startar nedräkningen

seende ögon
nervändar

Väntan...

ett optiskt seende

och en tanke
(kanske inte alls så ren)

till

just det ögonblicket
då utlösningen
inträffar

 

bilden?

vilken bild?

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-03 22:49



Bookmark and Share


    Noomi
hihi.. underbar..
2008-06-07

    Askes
Haha, denna var dubbeltydig!
Bra!
2008-06-03

    Bögen
Den bild jag får av denna text väljer jag att inte sätt ord på! *skratt*
(Men jag förstår att du liksom jag är road av fotografering...)
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol