Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksvikar

Letar fel där inga finns.

Hittar rätt där jag inte borde.


Känslan av is inuti,

är dock mindre än förut.


Drunknar mitt hjärta i dess smältvatten,


eller flyter det vidare.


In i kärleksvikar

Som blir till öppna armar.

Famnar som sluter sig för en stund.

För att sedan släppa taget,


utan att ha gett.


Kanske drunknar jag hellre.


Ett endaste dugg.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean