Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte stark.

Jag har ont
Jag blöder

Jag finner så många känslor inom mig
som inte går att förklaras i ord

som jag inte kan sätta några ord alls på


den här smärtan..


den här ensamheten..


den här världen..

hur länge ska jag gå omkring
och anstränga mig
så mycket att det gör ont

bara för att få hjälp

men aldrig att någon gör något
aldrig att någon förstår

hur länge?

är det mitt fel?
jag vet inte vad som är rätt eller fel i det här,
för jag anser att allt är fel.

och då är det riktigt svårt att försöka göra rätt.

jag vill inte längre se på

och jag vill inte längre leva

jag vill kunna visa mig själv stark

jag vill tro på att jag klarar det

men jag har redan planerat

in i minsta lilla.

och jag tycker det är synd,

för jag vet att du hade kunnat rädda mig,

men det flyger dig bara förbi.










Fri vers av Jesssica
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 20:33



Bookmark and Share


    Mr.painter
Braaaaaaa
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
His loss!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jesssica
Jesssica