Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

George <33

I mina ögon är du kärleken,
medan du är en idiot i andras

Jag är farcinerad över att kärleken är precis som smaklökarna.




Fri vers av Jesssica
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesssica
Jesssica